דירות דופלקס גן מפוארות ומרווחות, בעלות חצר פרטית רחבה לכל דירה.
דירות 2-4 חדרים בתכנון קפדני וייחודי הכוללות מרפסת שמש פרטית.
דירות פנטהאוז ודופלקס פנטהאוז יוקרתיות בעלות מפרט טכני גבוה במיוחד ומרפסת גג גדולה לאירוח מושלם.
סטטוס היתר בניה בתנאים
סוג פרויקט תמ"א 38/2
אדריכל דרור רימוק אדריכלים
שכונת מגורים הצפון החדש
# | סוג דירה | קומה | חדרים | שטח דירה | מרפסת /גינה | תוכנית אדריכלית |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | סוג דירה 1 | קרקע | 3.5 | 80 מ"ר | 35 מ"ר | לצפייה |
2 | סוג דירה 2 | 2 | 2 | 55 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
3 | סוג דירה 3 | 2 | 2 | 55 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
4 | סוג דירה 4 | 2 | 3.5 | 87 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
5 | סוג דירה 5 | 3 | 2 | 55 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
6 | סוג דירה 6 | 3 | 4.5 | 102 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
7 | סוג דירה 7 | 5 | 2 | 61 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
8 | סוג דירה 8 | 6 | 4 | 110 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
9 | סוג דירה 9 | 7 | 2 | 62 מ"ר | 9 מ"ר | לצפייה |
10 | סוג דירה 10 | 8 | 5 | 130 מ"ר | 27 מ"ר | לצפייה |
11 | סוג דירה 11 | 9 | 6 | 1510 מ"ר | 35 מ"ר | לצפייה |
פרויקטי התחדשות עירונית הינם פרויקטים "עתירי הון" אשר לרוב מחייבים קבלת ליווי בנקאי לצורך הוצאתם לפועל. טרם מינוי חברה לקידום וביצוע פרויקט התחדשות עירונית בבנייכם, חשוב מאוד לבחון את איתנותה הפיננסית על מנת להבטיח את מימושו של הפרויקט באופן תקין ורציף.
י.ח דמרי בניה ופיתוח בע"מ נוסדה בשנת 1989, נסחרת בבורסה החל משנת 2004 והונה העצמי של החברה מוערך במעל לכמיליארד שקלים. לחברה עתודות קרקע רבות בישראל והיא יוזמת ובונה פרויקטים למגורים, מלונאות, תעסוקה ומסחר בכל רחבי הארץ.
גלים בניה חיזוק והשבחת מבנים בע"מ, הינה מהחברות הוותיקות והמנוסות המציעות פתרונות תמ"א על כל גווניה, באמצעים של חדשנות וטכנולוגיה מתקדמת. החברה פעילה מזה כעשור והיא מהחברות הראשונות שאכלסו ומסרו פרויקטים של תמ"א 38, תוך הקפדה על רמת ביצוע גבוהה ביותר, נראות ייחודית ומתן יחס אישי לבעלי הדירות.
בנוסף לפעילותה הענפה של החברה בתחום ההתחדשות העירונית, לחברה אחזקות בחברת פארק טק פתרונות חניה מתקדמים המתמחה בתחום פתרונות החניה המתקדמים ובמכלול מימון וליווי להתחדשות עירונית, אשר הינה גוף בנקאי המספק מימון לחברות יזמיות בתחום הנדל"ן בישראל.